Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківську громаду відвідали партнери з Польщі

Дата: 24.06.2019 16:07
Кількість переглядів: 531

Фото без опису20-22 червня 2019 року Солонківська сільська рада приймала офіційну делегацію з Ґміни Ґрудек над Дунайцем, Новосондецького Повіту, Малопольського Воєводства, Республіка Польща  в рамках Угоди про партнерство та співпрацю між нашими громадами.  Делегацію очолив  вуйт  Ґміни Ґрудек над Дунайцем Юзеф Тобіаш. Також до її складу увійшли директори шкіл, секретар, працівники, депутати Ґміни. 
Учасники зустрічей проаналізували результати багаторічної співпраці громад та обговорили подальші наміри й плани.  Керівники Ґміни Ґрудек над Дунайцем відзначали позитивні зміни, що відбуваються в Солонківській сільській раді зі створенням об’єднаної територіальної громади. 
Іноземні гості взяли участь у Турнірі з волейболу на Кубок голови Пустомитівської районної ради.

Під час візиту делегати відвідали фермерське господарство “Західний равлик”. Господарі продемонстрували різні етапи життєдіяльності равликів та організували їх дегустацію, щоб відкрити для гостей  цей делікатесний продукт. Присутні були вражені  неперевершеними смаколиками та висловили вдячність пані Ірині та пану Івану за гостинність.

На завершення делегацію з Польщі очікував візит у Храм Введення в Храм Пресвятої Богородиці - с. Малечковичі, де гостей зустрів та поспілкувався з ними о.Василь  Мудь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано