Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківська сільська рада визнана переможцем конкурсу в межах Програми підтримки співробітництва територіальних громад на 2019 рік

Дата: 27.06.2019 09:43
Кількість переглядів: 788

Фото без опису Під час панельної дискусії «Міжмуніципальна співпраця: нові інструменти партнерства громад» сьогодні, 26 червня, оголосили переможців конкурсу в межах Програми підтримки співробітництва територіальних громад на 2019 рік.

Було подано 14 проектів (1 відхилений), з яких переможцями визнано – 9. Загальний бюджет проектів, допущених до оцінювання – 16,8 млн грн. Фінансовий ресурс з обласного бюджету – 6,6 млн грн. Одним із переможців обрано проект нашої громади: 

КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ БУДІВЛІ “НАРОДНОГО ДОМУ” НА ВУЛ. ЦЕНТРАЛЬНІЙ, 1 У С. СОЛОНКА ПУСТОМИТІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ. КОРИГУВАННЯ

Ініціатор: Солонківська сільська рада

Партнери: Жирівська сільська рада Вовківська сільська рада

 

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, оголосивши і привітавши переможців, підкреслив, що конкурс буде тривати і в наступні роки.

Як зауважив виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Василь Лозинський, міжмуніципальне співробітництво – один з чинників розвитку місцевого самоврядування.

«Цьогоріч ми вперше на Львівщині почали реалізовувати Програму підтримки співробітництва територіальних громад у Львівській області на 2019 – 2020 роки. Цей програмний документ передбачає можливість для громад, які об’єдналися навколо спільної ідеї, реалізувати певний масштабний розвитковий проект», – розповів він.

 

Джерело
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано