Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці відбулись урочистості з нагоди дня Конституції

Дата: 27.06.2019 15:39
Кількість переглядів: 865

Фото без описуСьогодні, 27 червня напередодні двадцять третьої річниці прийняття Основного Закону – Конституції України, у селі Солонка відбулись урочистості приурочені цій знаковій події.

Прийняття Конституції стало виявом вищої волі українського народу, фундаментальним закріпленням його історичного вибору та прагнення жити в суверенній, соборній, демократичній, правовій державі. Прийняття Основного Закону стало логічним фіналом того довгого і тернистого шляху, по якому йшов наш народ,  прагнучи до  незалежності, самоутвердження української нації, до свого права на свободу.

Захід розпочався молебнем за Україну, який відправив настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ о.Роман Гаранджа. У спільній молитві за український народ брали участь представники адміністрації об’єднаної територіальної громади Солонківської ОТГ, духовенство, пересічні мешканці.

З словами вітань до усіх присутніх звернулись  голова сільської ради Віталій Ткачук, директор ОЗЗСО I-III ст. ім.Героя України М.Паньківа Володимир Кіт, директор Солонківської ДЮСШ Володимир Окопний, головний бухгалтер КНП  «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Ірина Смаль.

Опісля, своє мистецтво всім присутнім подарували учасники художньої самодіяльності Народного дому села Солонка.
Продовженням заходів приуроченим до Дня Конституції став круглий стіл на тему: «Конституція України – надійний гарант прав і свобод людини», який відбувся у приміщенні Народного дому села Солонка.
Цей захід став майданчиком зацікавленої та жвавої дискусії присутніх, де обговорили сучасний конституційний процес у нашій державі, його перспективи і виклики.
Основний Закон закладає серйозні підвалини для розвитку і зміцнення демократичної, соціальної і правової держави, в якій людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються найвищою соціальною цінністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано