Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Застереження про недопущення спалювання сухої трави та рослинних залишків

Дата: 29.07.2019 11:49
Кількість переглядів: 482

Фото без опису

Розпочався сезон збору врожаю, відповідно знову виникають випадки спалювання сухої рослинності та її залиншків. Це завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей, а й може перерости у неконтрольоване горіння, загрожувати знищенню будівель та споруд житлового  фонду. Солонківська сільська рада попереджає громадян, що заборонено спалювання сухої рослинності та/або будь-якого сміття. За такі порушення передбачена адміністративна відповідальність.

    Відповідно до Ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання сухої природної рослинності або її залишків без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-340грн.) і на посадових осіб – від п’ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1190грн.).

   Закликаємо  громадян відмовитись від спалювання сухої трави, листя та інших рослинних залишків! Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, знищуючи живу природу, а й спричинює до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей.

У випадку виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте за номером 101.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано