Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В с. Новосілка розпочався п’ятий Салезіянський Форум Боско

Дата: 02.08.2019 21:48
Кількість переглядів: 942

         Вітаємо п’ятий Салезіянський Форум Боско #неможливеМожливо на теренах Солонківської ОТГ, який проходить в Духовно-відпустовому Центрі УГКЦ в селі Новосілка та триватиме упродовж трьох днів.

Молодість – найкраща пора життя. Це пора відкриттів і знайомств. В цей час перед молодою людиною відкриваються нові життєві обрії, нові можливості  майбутнього життя. І кожен намагається зазирнути туди, де не був раніше, спробувати свої сили у тому, чого до того не робив. І саме молодіжний табір дає можливість знайти для себе багато цікавого і корисного, познайомитися з новими друзями.

Саме тут,  ми можемо сприяти духовному та патріотичному розвитку молоді, мотивувати її на активну участь у житті церкви та держави.
          Традиційно для свят нашої громади – відбулось розгортання 50-метрового українського стяга, який символізує єднання і цілісність українського народу.

Вітали учасників Форуму староста Раковецького старостинського округу Віктор Солига, начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Солонківської сільської ради ОТГ Віталія Середа та заступник начальниці відділу Надія Цимбаліста, які побажали плідної Божої науки та духовного спілкування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано