Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Незалежності у с.Підсадки

Дата: 26.08.2019 15:06
Кількість переглядів: 571

Фото без опису

Споконвічна - рідна земля,
Незалежна - держава моя,
Вічна і завжди єдина
Ненька моя - Україна. 

 

«Одна в нас мати Україна» під таким гаслом 24 серпня в Народному Домі с. Підсадки відбувся концерт до 28 річниці Дня Незалежності України.

Після урочистого виконання Гімну України з привітальним словом до присутніх звернувся в.о. старости Поршнянського старостинського округу Солонківської ОТГ Богдан Баркит.

Ведучі директор НД Добуш Н.І. і Василишин С.В. нагадали, що День Незалежності це заслуга тяжкої боротьби і праці багатьох поколінь українського народу за право мати повагу і визнання у всьому світі.

Гарні, чудові пісні, танці, вірші у виконанні дітей зачарували присутніх. Найменша учасниця Галамай Мартуся особливо збадьорила глядачів піснею «Казала мені мати».

У виконанні аматорів сцени лунали пісні про Україну. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять героїв, які загинули за свободу нашої держави…Веселими гуморесками зарядив настрій присутніх Огородник Володимир.

Святковий концерт завершився спільною молитвою за Україну та український народ «Боже великий, єдиний».

Свято Незалежності, що відбулось в нашому селі, залишило в людей теплі почуття, бажання пам’ятати свою історію. Бо тільки пам’ятаючи своє минуле, можемо будувати своє майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано