Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківську ОТГ відвідала делегація з Німеччини

Дата: 03.09.2019 18:40
Кількість переглядів: 731

Фото без опису30-31 серпня 2019 року Солонківська сільська рада приймала офіційну делегацію  з Федеративної республіки Німеччина, а саме з міста Штернберг – Армін Таубенгайм та громади Вітцин – Ханс Хюллер, за підтримки Регіонального координатора проекту «Муніципальні партнерства з Україною» у Західній Україні Валентини Гнасюк-Терлецької.

Учасники зустрічей задекларували прагнення встановити партнерські контакти між Солонківською  сільською радою та громадою міста Штернберг, підтримувати і розвивати таку співпрацю, ставлячи за мету поглиблення і зміцнення дружби між мешканцями громад, залучати досвід зі сталого розвитку німецької громади для впровадження спільних проектів.

Після проведення круглого столу, під час якого громади презентували свій потенціал  та концерту за участі талантів Солонківської громади, делегати відвідали фермерське господарство “Західний равлик” та ТОВ «Тайл».

«Західний равлик» - це родинна ферма Ірини та Івана Юськевичів, що активно займаються вирощуванням і розведенням їстівних равликів для забезпечення споживання цієї продукції в Україні та за її межами.

ТзОВ «ТАЙЛ» – високотехнологічне підприємство, що протягом багатьох років займається виробництвом та продажем металочерепиці, профнастилу, штахет та супутніх матеріалів.

Представники делегації оглянули роботу підприємств та ознайомилися з сучасними технологіями виробництва.

Делегати також оглянули об'єкти інфраструктури. Вразив Заклад дошкільної освіти «Дубочок»  с. Зубра. Гості зазначили, що навіть у німецьких селах нема таких садочків.

Також гості були подивовані можливості відпочинку на вуликах у с.Раковець, адже ніч проведена на вуликах швидко забере втому і додасть багато сил до нових звершень. Вдячні за розповідь про незвичайну пасіку, де можна відновити організм за допомогою бджолиної енергії Наталії Джурілюк.

Незвичайна пасіка, де можна відновити організм за допомогою бджолиної енергії. незвичайна пасіка, де можна відновити організм за допомогою бджолиної енергії. незвичайна пасіка, де можна відновити організм за допомогою бджолиної енергії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано