Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олімпійський урок в с. Солонка

Дата: 17.09.2019 16:07
Кількість переглядів: 455

Фото без описуТрадиційно у вересні в Опорному ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа  з нагоди Дня фізичної культури та спорту, та з метою популяризації спорту й утвердження здорового способу життя  було проведено Всеукраїнський олімпійський урок.

Олімпійський урок складався з двох частин: теоретичної та практичної.  Теоретична частина була спрямована на формування в учнів стійкого інтересу до занять фізичними вправами, масового та олімпійського спорту - посла миру, духовності та  єдності. Так, у гості до учнівської молоді завітав майстер спорту міжнародного класу, чемпіон міжнародних змагань «Дружба 80», призер Студентських ігор, чемпіон молодіжних ігор України, чемпіон світу та Європи з веслування на човнах «Дракон», тренер Солонківської ДЮСШ  Роман Дмитришин. Школярі, які зібрались у спортивному залі з захопленням слухали розповідь спортсмена про його шлях до світових п’єдесталів. Як зазначив сам тренер – олімпійський урок - це нагода не лише пропагувати здоровий спосіб життя, а й презентувати спортивну галузь.

Опісля, відбулась практична частина - показові виступи вихованців Солонківської ДЮСШ секції – волейбол (тренер Володимир Мальчицький), які продемонстрували свою спортивну майстерність та витримку. Для наймолодших школярів було проведено «Веселі старти» вчителем Ярославом Юркевичем.

Захід в рамках Всеукраїнського олімпійського уроку був змістовним та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими.  Тому бажаємо усім нам спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано