Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда Солонківської ОТГ взяла участь в змаганнях на кращу спортивну громаду України

Дата: 23.09.2019 10:00
Кількість переглядів: 545

Фото без опису19 – 22 вересня у селищі Ворохта Івано-Франківської області відбулись змагання серед команд сільських, селищних об’єднаних територіальних громад України, організовані та проведені Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством «Колос» АПК України.
До селища поборотись за титул найспортивнішого ОТГ України прибули команди з 21 області. Змагання проводились в таких видах спорту: волейбол та футзал (на вибір), настільний теніс, шахи, шашки, гирьовий спорт.
Львівську область уже вкотре представляли переможці обласних змагань, збірна команда Солонківської сільської ради на чолі з головою обласної організації ВФСТ «Колос» Лілією Білінською.
Усі команди без винятку прагнули до успіху у спортивних протистояннях. Наша команда хоч і не стала призером змагань, але хлопці-волейболісти у своєму виді спорту (Дума Назар, Дума Маркіян, Дума Володимир, Жиравецький Василь, Михальчук Микола, Ших Богдан, Гінда Володимир) достойно представили Солонківську ОТГ виборовши бронзу Всеукраїнських змагань.
Команда висловлює вдячність за підтримку сільському голові Віталію Ткачуку та обласній організації ВФСТ «Колос».
Висловлюємо величезну подяку всім спортсменам за їх виступ на змаганнях, популяризації здорового способу життя. Ви молодці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано