Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкритий урок "Зимові свята" у ОЗЗСО І-ІІІ ст.ім Героя України М.Паньківа

Дата: 12.12.2019 17:27
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Створення освітнього середовища, яке засноване на принципах педагогіки партнерства, потребує чіткої та цілеспрямованої взаємодії всіх учасників навчального процесу, а також усвідомлення ними важливості досягнення спільної мети. Партнерство заради успіху дітей.

Сьогодні у 3-А класі Опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М.Паньківа Солонківської сільської ради відбувся відкритий урок «Зимові свята», де темою заходу було декорування новорічно-різдвяної свічки. Діти навчились виготовляти новорічні та різдвяні іграшки, оздоблювати їх, підбирати кольорову гаму та закріпили вміння працювати з ножицями, шаблонами, кольоровим папером. Діти навчились формувати відчуття прекрасного, розвинули свої творчі здібності, уяву та фантазію.

Сьогодні усі разом і учні, і вчителі, і батьки, об’єднані спільними цілями та прагненнями стали рівноправними учасниками освітнього процесу, відповідальними за результат. Сьогодні діти виховали любов до праці, до традицій українського народу, бажання робити добрі справи і передавати словами красу навколишнього світу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано