Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Коляда крокує громадою" у Народному домі села Солонка

Дата: 14.01.2020 10:05
Кількість переглядів: 963

Фото без описуРіздво – це незвичайний день. Зірка, котра зійшла на небосхилі, коли Христос прийшов у наш світ, осяває до цього часу дорогу кожного із нас. Ми віримо, що під час різдвяних свят стаються найбільші дива, а слова побажань мають чарівну силу.
Свято «Коляда крокує громадою», яке відбувалось 13 січня у Народному домі села Солонка за участі працівників сільської ради, творчих колективів установ культури, вчительських колективів освітніх навчальних закладів та вихователів дошкільних навчальних закладів Солонківської сільської ради об’єднаної територіальної громади пройшло яскраво, емоційно, піднесено, красиво і мега-музично, у надзвичайно теплій атмосфері.
Колядників хотілося слухати й слухати, колядка лилася за колядкою, здавалося, що час зупинився.
Привітали односельчан та гостей сільський голова Віталій Ткачук та староста Раковецького старостинського округу Віктор Солига з новорічними святами та Різдвом Христовим, побажали всім миру, добра та Божої благодаті.
І дійсно гарно колядує Україна, колядує громада, й колядує велика Солонківська родина, прославляючи народження Ісуса Христа. Звісно, усі ми, виконуючи колядки, сподіваємося, що Господь почує наші молитви й на українській землі запанує мир та процвітання.
Щиро дякуємо всім учасникам за подароване свято, атмосферу духовності, традицій, святкових емоцій, які неодмінно залишаються у серці кожного.
За доброю традицією усіх пригощали ароматним гарячим вином та пампушками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано