Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня Соборності в селі Солонка

Дата: 22.01.2020 16:07
Кількість переглядів: 620

Фото без описуСьогодні на подвір’ї перед Народним домом села Солонка відбулись урочистості присвячені 101-й річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Шануючи цю визначну подію, в урочистостях взяли участь представники органів місцевого самоврядування та школи. На початку учасники заходу спільно виконали Гімн України.
З вітальним словом до учасників зібрання звернувся сільський голова Віталій Ткачук, який зазначив, що відзначення Дня Соборності України закликає нас зберігати повчальний історичний досвід, примножувати почуття єдності.
Про історію зародження свята Соборності розповіла заступник директора з виховної роботи ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Героя України М. Паньківа Любов Скібо.
Продовженням урочистостей став виступ учасників художньої самодіяльності закладу культури.
Об’єднання українських земель відбулося з ініціативи і власної волі українців. Відзначення Дня Соборності, це вшанування, як попередніх поколінь, які боролися за незалежність України, так і вшанування сьогоднішнього покоління, яке продовжує цю боротьбу. Це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано