Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інтелектуальний турнір «Україна звитяжна» в бібліотеці с.Солонка

Дата: 22.01.2020 16:11
Кількість переглядів: 695

Фото без описуСьогодні, 22 січня в приміщенні бібліотеки села Солонка відбувся інтелектуальний турнір «Україна звитяжна». Учасниками гри стали учні 9-го класу ОЗЗСО I-IIIст. ім. Героя України М.Паньківа Солонківської сільської ради. Ця гра сприяла поповненню знань школярів про військову героїку України від княжих часів до наших днів. Захід було присвячено відзначенню Дня Соборності України.
Гра складалась з трьох турів: «Стратегія й тактика» (відкриті питання), «Інтелектуальна перестрілка» (запитання з вибором правильної відповіді), «Капітанський штурвал» (завдання для капітанів команд).
Інтелектуальна гра у дусі військової кампаній, активує уміння учасників будувати стратегію, обирати тактику, працювати як в команді, так і індивідуально. Цікаві факти про видатних українських полководців, діяльність військових формувань, зброю, визначні та маловідомі битви на українських землях. Гра дала зрозуміти дітям, яку ціну віддали українці задля незалежності України, а у світлі сьогоднішніх подій – поважати захисників територіальної цілісності держави на Сході України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано