Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Львівщині представили результати моніторингу роботи з відкритими даними

Дата: 26.02.2020 15:45
Кількість переглядів: 388

Фото без опису25 лютого, у приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбувся захід щодо результатів моніторингу Єдиного державного порталу відкритих даних, проведеного Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у 2019 році.

Учасники заходу – представники об’єднаних територіальних громад мали змогу більш детально ознайомитись із нормативно-правовими актами щодо розміщення публічної інформації у формі відкритих даних на єдиному державному порталі відкритих даних. Представником Солонківської сільської ради на заході був головний спеціаліст юридичного відділу Тарас Кармелюк.

Окрім того, у межах просвітницького заходу «Результати моніторингу Єдиного державного порталу відкритих даних, проведеного Секретаріатом Уповноваженого ВРУ з прав людини у 2019 році» присутні розглянули правові аспекти оприлюднення публічної інформації.

Зазначимо, що вище згаданий моніторинг здійснювався з метою спонукання розпорядників інформації оприлюднювати набори відкритих даних, що сприятиме не лише спрощенню роботи з публічною інформацією, але й розвитку громадянського суспільства на місцях, підвищення економічного благополуччя територіальних громад і зростання рівня прозорості та відкритості органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб.

 

Джерело



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано