Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання районної робочої групи з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення

Дата: 27.02.2020 15:50
Кількість переглядів: 473

Фото без опису На постійній основі при райдержадміністрації працює районна робоча група з питань легалізації виплат заробітної плати та зайнятості населення з різними категоріями підприємців, яке провів, сьогодні, голова Пустомитівської райдержадміністрації Андрій Марко. Від Солонківської сільської ради в засіданні участь взяв спеціаліст юридичного відділу Тарас Кармелюк.
В ході засідання, роботодавцям було наголошено на необхідності підвищення заробітної плати, приведення її у відповідність до вимог чинного законодавства.
Представник Пенсійного фонду зазначила, що виплата заробітної плати у мінімальних розмірах та "у конвертах" призводить до приховування від оподаткування значних сум з нелегально виплаченої заробітної плати, зменшення надходжень страхових внесків до Пенсійного фонду, обмежує можливості майбутніх пенсіонерів реалізувати своє право на гідну пенсію і забезпечену старість. 
По закінченню, усім запрошеним були надані рекомендації щодо поступового збільшення розміру середньомісячної заробітної плати, недопускання заборгованості із виплати заробітної плати, легалізації трудових відносин та вчасної сплати внесків до бюджетів усіх рівнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано