Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА COURSERA БЕЗКОШТОВНО НАДАЄ БЕЗРОБІТНИМ 3800 КУРСІВ ДЛЯ НАВЧАННЯ

Дата: 16.06.2020 10:25
Кількість переглядів: 486

Міжнародна платформа онлайн-освіти Coursera відкрила через службу зайнятості безкоштовний доступ до освітніх програм для зареєстрованих безробітних. Coursera пропонує своїм користувачам 3800 онлайн-курсів з різних дисциплін: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші. У разі успішного закінчення користувач отримує сертифікат про проходження курсу.

Зареєструватися на навчання можна до 30.09.2020, звернувшись до центру зайнятості (філії) за місцем реєстрації та пройти курси - до кінця 2020 року.

Тривалість навчального процесу різна - від трьох до десяти тижнів. Протягом навчання студент має переглядати відеолекції, які надсилаються йому щотижня (відео найчастіше діляться на частини тривалістю 15-20 хвилин), читати рекомендовані статті, виконувати домашні завдання (у вигляді тестів, написання творчих завдань чи проєктів).

Навчання на Coursera є асинхронним, тобто студенти можуть переглядати лекції чи робити домашні завдання в різний, зручний для них час, на відміну від синхронних курсів, де студенти та викладач взаємодіють одночасно у чітко визначеному вузькому часовому проміжку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано