Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 червня відбулася онлайн зустріч представників Солонківської сільської ради з бургомістром громади Вітцін, Німеччина.

Дата: 26.06.2020 09:48
Кількість переглядів: 503

Під час відеозв’язку обговорили низку важливих питань, які стосувалися пошуку нових можливостей у напрямках: альтернативної енергетики (сонячної); охорони навколишнього середовища (побудова очисних споруд та каналізування); вивчення досвіду фахівців у зазначених сферах. Розглядали можливість реалізації малих проєктів у рамках конкурсу «Фонд малих проєктів для місцевої політики розвитку» на 2020 рік. Подавачем заявки на цей конкурс можуть виступати виключно територіальні громади, комунальні підприємства та спілки громад Німеччини.

На жаль, через  пандемією COVID-19, проведення зустрічей відкладено на невизначений час, що відтерміновує подачу проєктних заявок.

За результатами зустрічі Солонківська сільська рада очікує пропозиції, відповідно до запропонованих нами напрямків, які стануть основою до нового плану дій подальшої німецько-української співпраці.

Онлайн конференція відбулась за підтримки регіонального координатора проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» у Західній Україні у 2020 року п.Валентини Гнасюк-Терлецької та координатора проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» Інго Ванлера.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано