Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голосування за проекти

Дата: 12.05.2019 09:18
Кількість переглядів: 524

Солонківська сільська рада сприяє налагодженню системного діалогу органів місцевого самоврядування з мешканцями з метою вирішення соціально значущих питань шляхом реалізації Цільової програми «Партисипативне бюджетування (бюджет участі) у  Солонківській сільській раді на 2019 рік».

Як відомо бюджет участі є одним із інструментів покращення взаємодії органу місцевого самоврядування та громадою, адже залучення мешканців, які зареєстровані на території Солонківської сільської ради до прийняття рішень щодо розподілу визначеної сільською радою частини бюджету, дає можливість краще зрозуміти потреби громади. Бюджет участі — це демократичний процес, який дає можливість кожному жителю громади долучатись до вирішення проблем через створення проектів для покращення ОТГ та/або голосування за них.         

Отже, підведено підсумки двох етапів  Цільової програми «Партисипативне бюджетування (бюджет участі) у Солонківській сільській раді на 2019 рік»: на І-му етапі «Подання проектів» зареєстровано 6 (шість) проектів, у ІІ етапі «Попередня перевірка проектів» один з проектів був відхилений, оскільки поданий з порушенням  умов конкурсу в рамках Цільової програми.

До участі у ІІІ етапі «Голосування за проект» допускається 5 (п’ять) проектів.

 Голосування триватиме з 26 травня по 25 червня.

Умови голосування

Бланк для голосування

 

Всім авторам проектів бажаємо терпіння і успіху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано