Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківська сільська рада підписала меморандум з ГУ ДПС у Львівській області 

Дата: 05.03.2021 16:23
Кількість переглядів: 1474

Фото без описуСьогодні голова Солонківської територіальної громади Богдан Дубневич підписав меморандум про співпрацю з начальником Головного управління ДПС у Львівській області Ігорем Комендатом.

Цим документом керівники задекларували взаємодію між Солонківською сільською радою та обласним управлінням Державної податкової служби задля покращення координації спільних дій, спрямованих на збільшення дохідної частини сільського бюджету та вирішення інших проблемних питань.

Підписання відбулося в присутності старост та першого заступника голови.

Як зазначив Богдан Дубневич: «Солонківська сільська рада стала першою у Львівській області, яка підписала такий Меморандум. Наші представники разом з податківцями напрацьовуватимуть бази оподаткування. Додаткові резерви надходжень до місцевих бюджетів будуть спрямовані на соціально-економічний та культурний розвиток наших населених пунктів. Я впевнений, що така співпраця сприятиме збільшенню потенціалу нашої громади».

«Буде створено паспорт територіальної громади. Це дасть змогу бачити місцевий прогрес, наявні ресурси, а також здійснювати контроль за видатками місцевого бюджету», - зазначив Ігор Комендат.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано