Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 квітня відбудеться 10 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Дата: 07.04.2021 15:41
Кількість переглядів: 2037

Фото без опису Згідно з Розпорядженням голови №48-01 від 05 квітня 2021 р., 8 квітня о 16:00 в приміщенні народного дому с. Солонка  відбудеться 10 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Порядок денний:

  1. Про обрання лічильної комісії та затвердження Положення про лічильну комісію Солонківської сільської ради (доповідач секретар сільської ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Солонківської сільської ради  за перший квартал 2021р (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  3. Про затвердження місцевих цільових галузевих соціально-економічних програм  на 2021 рік  зі змінами (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  4. Про скерування вільного залишку коштів освітньої субвенції на  2021 рік з районного бюджету (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  5. Про внесення змін до загального та спеціального фондів бюджету Солонківської сільської ради в межах виділених асигнувань на 2021 рік (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  6. Про скерування вільного залишку коштів освітньої субвенції  на 2021 рік (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  7. Про скерування вільного залишку коштів спеціального фонду бюджету на 2021 рік (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  8. Про скерування вільного залишку коштів спеціального фонду бюджету на 2021 рік (екологічні кошти) (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  9. Про скерування вільного залишку коштів загального фонду бюджету на 2021 рік (Доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  10. Про внесення змін в рішення №654    від 18.03.2021 року «Про затвердження Положення про облікову політику розпорядників та одержувачів коштів Солонківської сільської ради»    (Доповідає головний бухгалтер-начальник відділу Мадяр Уляна Іванівна)
  11. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад  (доповідач начальник відділу освіти Середа Віталія Богданівна)
  12. Про виплату одноразової матеріальної допомоги на лікування та поховання (доповідає начальник соціального відділу Богун Леся Романівна)
  13. Про затвердження нової редакції статуту  комунального підприємства «Амарант» (доповідає головний бухгалтер КП «Амарант» Куйбіда Галина Іванівна)
  14. Про затвердження розпорядження сільського голови №38-13  від 24 березня 2021року  (доповідач секретар сільської ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  15. Про внесення зміни в рішення Солонківської сільської ради №610 від 25.02.2021 року  (доповідач секретар сільської ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  16. Про розгляд листа КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» №1242 від 06.04.2021р. щодо потреби приміщення (доповідач голова комісії Кіт Ігор Володимирович)
  17. Розгляд заяв та звернень громадян (доповідач  секретар постійної комісії сільської ради Деркач Микола Ігорович)
  18. Різне

 

Регламент : До 5 хв по кожному з питань

Загальний час засідання до 1 год 25 хв.


Проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано