Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 квітня відбудеться 12 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Дата: 26.04.2021 15:59
Кількість переглядів: 2148

Фото без опису Згідно з Розпорядженням голови №60-01 від 26 квітня 2021 р., 27 квітня о 16:00 в приміщенні народного дому с. Солонка  відбудеться 12 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Порядок денний:

  1. Про затвердження місцевих цільових галузевих соціально-економічних програм на 2021 рік  (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  2. Про внесення змін до показників  Бюджету 2021 року Солонківської сільської ради (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  3. Про скерування вільного залишку коштів загального фонду на  2021 рік (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  4. Про скерування  залишку коштів спеціального фонду бюджету  на  2021 рік (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  5. Про внесення змін до загального та  спеціального  фонду бюджету Солонківської сільської ради  в межах виділених асигнувань на 2021 рік (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Русланна Григорівна)
  6. Про затвердження фінансового плану КНП «ЦПМСД» Солонківської сільської ради  на 2021рік (із змінами) (доповідає головний бухгалтер КНП Смаль Ірина Іванівна)
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «ЦПМСД» Солонківської сільської ради за І квартал 2021 року (доповідає головний бухгалтер КНП Смаль Ірина Іванівна)
  8. Про затвердження фінансового плану КП «Амарант» на 2021 рік (із змінами) (Доповідає бухгалтер КП «Амарант» Куйбіда Галина Іванівна)
  9. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КП «Амарант» за  І квартал 2021 рік. (Доповідає бухгалтер КП «Амарант» Куйбіда Галина Іванівна)
  10. Про внесення змін в рішення сільської ради № 779 від 08.04.2021 року (Доповідає бухгалтер КП «Амарант» Куйбіда Галина Іванівна)
  11. Про призупинення діяльності Комунального закладу Пустомитівської  районної ради " Загір’янський заклад загальної середньої освіти І cтупеня " Пустомитівського району Львівської області (доповідає начальник відділу освіти Середа Віталія Богданівна)
  12. Про затвердження в новій редакції Положення  про проведення  конкурсного відбору та порядок призначення на посади керівників закладів загальної середньої освіти  Солонківської сільської ради (доповідає голова постійної комісії з питань освіти Михальчук Олександр Пилипович)
  13. Про виплату одноразової матеріальної допомоги   багатодітним  сім'ям, опікунам дітей сиріт з нагоди Дня матері, які зареєстровані на території  Солонківської сільської ради (доповідає начальник соціального відділу Богун Леся Романівна)
  14. Про придбання у комунальну власність Солонківської сільської територіальної громади нерухомого майна (доповідає голова   постійної комісії з питань регламенту Ширій-Ярема Ірина Ігорівна)
  15. Про внесення змін в рішення сільської ради №915 від 13.04.2021 року. (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  16. Про погодження щорічної основної відпустки сільському голові Дубневичу Б.В. (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  17. Розгляд заяв та звернень громадян (доповідач  секретар постійної комісії сільської ради Деркач Микола Ігорович)
  18. Різне

 

Регламент : До 5 хв по кожному з питань

Загальний час засідання до 1 год. 30 хв


Порядок денний + проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано