Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Солонківської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Солонківської сільської ради»

Дата: 14.05.2021 15:46
Кількість переглядів: 1541

Фото без описуПроект рішення сесії Солонківської сільської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Солонківської сільської ради» розроблено фінансовим та юридичним відділами виконавчого комітету Солонківської сільської ради.   Проектом регуляторного акту передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, встановити ставки земельного податку,  транспортний податок, єдиний податок, туристичний збір, норматив відрахування частини прибутку (доходу) комунальних підприємств, що вилучається до місцевого бюджету, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

Проект рішення сесії Солонківської сільської ради  «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Солонківської сільської ради» розроблено фінансовим та юридичним відділами  виконавчого комітету Солонківської сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Солонківської територіальної громади та забезпечити надходження до місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм соціально-економічного розвитку.

Проект регуляторного актів та аналізи регуляторного впливу до них розміщені 14 травня 2021 року на офіційному сайті Солонківської сільської ради у розділі “Діяльність та структура сільської ради” - “Проєкти”.

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Солонківської сільської ради  та виконавчого комітету Солонківської сільської ради за адресами:

 

- 81131, Львівська область, Пустомитівський район, с. Солонка, вул. Центральна, 3 каб. фінансового або юридичного відділу виконавчого комітету;

- E-mail: solonkarada@gmail.com;

 - за телефонами (032) 2271943 (зі стаціонарного телефону);.

Зауваження та пропозиції приймаються до 14 червня 2021 року у письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).

 

 


Аналіз регуляторного впливу

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано