Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Опорний заклад загальної середньої освіти I-III ст. імені Героя України Миколи Паньківа стане ліцеєм при університеті імені Івана Франка.

Дата: 22.06.2021 11:01
Кількість переглядів: 2566

З першого вересня цього року Опорний заклад загальної середньої освіти I-III ст. імені Героя України Миколи Паньківа Солонківської сільської ради поміняє статус школи на ліцей при університеті імені Івана Франка.

Сьогодні зроблено перші кроки: між ЛНУ ім. І.Франка в особі його ректора Володимира Мельника і навчальним закладом села Солонка в особі директора Володимира Кота підписано двосторонню угоду про співпрацю.

Як зазначив голова громади Богдан Дубневич: «Без сумніву, це відкриє нові можливості і перспективи для школи і піде лише на користь наших педагогів, учнів, і батьків. Відповідно забезпечить нову якість освіти, посилить і підніме рівень навчання школярів! Між викладачами, студентами, вчителя і учнями відбуватиметься постійний і тісний обмін досвідом, буде впроваджено нові проФото без описуграми, підручники, школярі зможуть ознайомлюватися із профільними дисциплінами ВИШу, відвідувати лекції, студентські конференції, різні виставки, користуватися послугами Наукової бібліотеки та багато - багато іншого.

Ми зробимо все можливе, щоб підняти престиж школи, наші діти мають гордитися тим, що тут здобуватимуть освіту!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано