Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

8 липня відбудеться 17 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Дата: 07.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 5221

 Згідно з Розпорядженням голови №92-01 від 6 липня 2021 р., 8 липня о 16:00 в приміщенні народного дому с. Солонка  відбудеться 17 позачергова сесія Солонківської сільської ради.

Порядок денний:

  1. Про встановлення місцевих податків та зборів на території Солонківської сільської ради (доповідач голова постійної комісії сільської ради Ширій-Ярема Ірина Ігорівна)
  1. Про включення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які пропонуються для продажу  у власність на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами. (доповідач голова постійної комісії сільської ради Ширій-Ярема Ірина Ігорівна)
  1. Про затвердження місцевих цільових галузевих соціально-економічних програм на 2021 рік  (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Руслана Григорівна)
  1. Про внесення змін до загального фонду та спеціального фонду бюджету Солонківської сільської ради в межах виділених асигнувань на 2021 рік (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Руслана Григорівна)
  1. Про затвердження рішення виконавчого комітету сільської ради №276 від 17.06.2021 року «Про внесення змін до загального фонду Бюджету 2021 року Солонківської сільської ради (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Руслана Григорівна)
  1. Про скерування вільного залишку коштів загального фонду на 2021 рік (доповідає Гавриляк Руслана Григорівна)
  1. Про внесення змін до показників бюджету 2021 року Солонківської сільської ради по загальному фонду (доповідає начальник фінансового відділу Гавриляк Руслана Григорівна)
  1. Про передачу майна з балансу Солонківської сільської ради на баланс КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» (доповідає головний бухгалтер  Мадяр Уляна Іванівна)
  1. Про внесення змін до спеціального фонду (власні надходження) бюджету 2021 р. Солонківської сільської ради (доповідає головний бухгалтер Мадяр Уляна Іванівна)
  1. Про погодження комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонківської сільської ради  Львівського району Львівської області надання в оренду нежитлового приміщення (доповідач Головний лікар КНП Метко Олександра Степанівна)
  1. Про затвердження штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонківської сільської ради Львівського району Львівської області в новій редакції (доповідач Головний лікар КНП Метко Олександра Степанівна)
  1. Про виплату одноразової матеріальної допомоги на лікування  та поховання (доповідає Богун Леся Романівна)
  1. Про внесення змін до штатного розпису відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ (доповідач начальник відділу освіти Середа Віталія Богданівна)
  1.   Про  зміну назви та затвердження Статуту опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Героя України Миколи Паньківа Солонківської сільської ради в новій редакції (доповідач начальник відділу освіти Середа Віталія Богданівна)
  1. Розгляд заяв та звернень громадян. (Доповідач  секретар постійної комісії сільської ради Деркач.Микола Ігорович)
  1. Різне

 

Регламент по 5 хв на кожне з питань.
Загальний час 1 год 30 хв

 


Проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано