Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 серпня відбудеться 20 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Дата: 12.08.2021 14:22
Кількість переглядів: 7124

Фото без описуВідповідно до Розпорядження голови №106-1 від 10.08.2021 р., 13 серпня о 17:00 відбудеться 20 позачергова сесія Солонківської сільської ради.

Порядок денний:

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с.Солонка (повторно) (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  2. Про внесення змін в рішення №3163 від 10.09.2019 року (повторно) (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  3. Про внесення змін в рішення Солонківської сільської ради  №1571 від 29.07.2021року (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  4. Про внесення змін до структури апарату управління Солонківської сільської ради (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  5. Про погодження комунальному  некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Солонківської сільської ради  Львівського району Львівської області оренди нежитлового приміщення (доповідає секретар ради Кечур Оксана Дмитрівна)
  6. Про затвердження фінансового плану КНП «ЦПМСД» Солонківської сільської ради на 2021рік (із змінами) (доповідає головний бухгалтер Смаль Ірина Іванівна)
  7. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану КНП «ЦПМСД»  Солонківської сільської ради  за І півріччя 2021 року) (доповідає головний бухгалтер Смаль Ірина Іванівна)
  8. Про внесення змін до загального та  спеціального фонду бюджету Солонківської сільської ради  в межах виділених асигнувань на 2021 рік (доповідає головний спеціаліст  Люта Галина Ярославівна)
  9. Про скерування вільного залишку коштів загального фонду на  2021 рік (доповідає головний спеціаліст  Люта Галина Ярославівна)
  10. Про внесення змін до показників Бюджету 2021 року Солонківської сільської ради по загальному фонду (доповідає головний спеціаліст  Люта Галина Ярославівна)
  11. Про затвердження місцевих цільових галузевих соціально-економічних програм на 2021 рік    (доповідає головний спеціаліст  Люта Галина Ярославівна)
  12. Про внесення змін в рішення №1457  від 29.07.2021р. «Про уточнення вільного залишку коштів   спеціального фонду  бюджету 2021р. (власні надходження) Солонківської сільської ради» (доповідає головний спеціаліст Михальчишин Тетяна Іванівна)
  13. Про внесення змін до спеціального фонду (власні надходження) бюджету 2021р. Солонківської сільської ради (доповідає головний спеціаліст Михальчишин Тетяна Іванівна)
  14. Про виплату одноразової матеріальної допомоги  особам на лікування та поховання, які зареєстровані на території Солонківської сільської ради (доповідає начальник відділу Богун Леся Романівна)
  15. Про  затвердження  проєкту договору про співробітництво територіальних громад (доповідає начальник відділу Середа Віталія Богданівна)
  16.  Розгляд звернень громадян із земельних питань (доповідає секретар комісії Деркач Микола Ігорович)
  17. Різне.

 

Регламент 5 хв по кожному з питань

Загальний час 1 год 30 хв


Проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано