Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Солонці відкрили спортивний майданчик та кабінет сімейного лікаря

Дата: 16.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 6529

Фото без описуУ неділю 15 серпня у Солонківській територіальній громаді відкрили два нові об’єкти соціальної інфраструктури: кабінет сімейного лікаря, спортивне поле зі штучним покриттям та дитячий майданчик.

Щоб забезпечити громадян якісними, а головне – доступними медичними послугами Солонківською сільською радою було вирішено облаштувати на території військового містечка Липники медичний кабінет. Адже мешканцям військового містечка щоразу доводиться їздити до сімейного лікаря за кілька кілометрів.

Новий медичний заклад повністю оснащено необхідним обладнанням з доступом до високошвидкісного інтернету для інтеграції з медичними інформаційними системами.

Проєкт реалізовували впродовж кількох місяців, спершу придбавши у комунальну власність приміщення на першому поверсі багатоквартирного будинку, площею 64 кв м. Відтак після проведення необхідних процедур та ремонтних робіт в комфортному приміщенні щоденно надаватимуть первинну медичну допомогу дітям та дорослим. У кабінеті пацієнтів прийматимуть 3 сімейних лікарів, та медсестра.

Цей кабінет особливий ще й тим, що господарем тут став лікар-ветеран російсько-української війни Василь Проців.

Фото без описуСпорудження спортивного та дитячого майданчиків на території Солонки також відбулося з бюджету громади. Роботи розпочалися у липні цього року, їхня вартість - 3 млн 731 тис. грн. Проєкт передбачав облаштування майданчика під мініфутбол та волейбол, а також закупівлю нового обладнання й освітлення для дитячого майданчика.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано