Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солонківську громаду відвідали колеги з Республіки Польща

Дата: 22.09.2021 12:13
Кількість переглядів: 6191

Приймали офіційну делегацію наших польських партнерів із Гміни Орли Перемишльського Повіту Підкарпатського Воєводства та Гміни Ґрудек над Дунайцем Новосондецького Повіту Малопольського Воєводства, які прибули у Солонку на запрошення сільської ради. Зустріч організували в рамках Угод про транскордонну співпрацю.

"Дякую вуйту Гміни Орли Богуславу Слабіцькому, скарбниці Терезі Оцкош з колегами, а також вуйту Гміни Ґрудек над Дунайцем Юзефу Тобіашу, секретарю Пауліні Фуртак та співробітнику муніципального культурного центру Мареку Новаковському за знайомство, співпрацю і домовленості щодо нових можливостей між нашими громадами" - зазначив голова Богдан Дубневич.

Впродовж кількох днів у межах обміну культурним досвідом разом із делегатами відвідали Міжнародну конференцію, присвячену 210 річниці від дня народження Миколи Устияновича у Вовкові, провели екскурсію пам’ятними місцями громади та Львова, а також продемонстрували міжнародним колегам, наскільки змінилася інфраструктура в наших населених пунктах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано