Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Вовкові відбулася Міжнародна наукова конференція до річниці народження Миколи Устияновича

Дата: 18.09.2021 11:06
Кількість переглядів: 5519

Фото без описуЯкісна поліграфія, сучасне технічне озвучення, смачний і презентабельний кейтерінг під час Міжнародної наукової конференції у Вовкові. Усі ці послуги нам вдалось надати на найвищому рівні завдяки проєкту «Безпека заради збереження Малих Львівських Карпат», який став переможцем Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад. У рамках проєкту профінансовано організацію харчування, озвучення та виготовлення інформаційної продукції для конференції «Будитель нашого народного духу», присвяченій 210 -ій річниці від народження о.Миколи Устияновича. 

Захід відвідали: Владика Львівської архієпархії УГКЦ Ігор Возьняк та церковні громади, представники Славської ОТГ, АОМС “Єврорегіон Карпати – Україна”, офіційні польські делегації Гміни Орли Перемишльського Повіту Підкарпатського Воєводства та Гміни Ґрудек над Дунайцем Новосондецького Повіту Малопольського Воєводства, представники ГО “Українсько-чеське товариство ім. Франтішка Ржегоржа”, ГО «Калиновий Рай», науковці Інституту імені Івана Франка, Членкині Союзу Українок, представники Музею історії і релігії, а також керівництво та працівники Солонківської сільської ради і мешканці села.

Тутешні жителі почастували усіх продукцією місцевих ремесел: сирами та медом. 

Варто відзначити, що проєкт реалізується у рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією „Єврорегіон Карпати - Україна” та фінансується за кошти обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської і Чернівецької областей. Профінансовано монтаж лінії вуличного освітлення за адресою с.Вовків та влаштування пожежної і охоронної сигналізацій та відеоспостереження в Музей-садибі Миколи та Корнила Устияновичів. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано