Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заява про початок громадських слухань про звіт щодо стратегічної екологічної оцінки

Дата: 08.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 4543

Фото без опису

Солонківська сільська рада повідомляє про оприлюднення звіту щодо стратегічної екологічної оцінки та проєкту детального плану території в с. Малечковичі з метою відведення земельної ділянки для обслуговування очисних споруд та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.
З 10 грудня 2021 року по 10 січня 2022 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищеназваних робіт.
Підстава розроблення – рішення Солонківської сільської ради № 572 від 10.02.2021 року.
Замовником детального плану території є: Солонківська сільська рада.
Розробником проєкту є: ФОП  М. Лопушанський.
Мета і завдання містобудівної документації: аналіз існуючої ситуації та розміщення ділянки для будівництва очисних споруд потужністю 0,2-5 тис. м3 на добу.
Із проєктами містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись в приміщенні відділу архітектури та містобудування Солонківської сільської ради, що знаходиться за адресою: 81131, вул. Центральна, 3 с. Солонка з 10 грудня 2021 року по 10 січня 2022 року у пн-пт з 10-00 по 16-00. Відповідальною посадовою особою за організацію розгляду пропозицій є Пущак Микола Зіновійович, заступник голови Солонківської сільської ради. Телефон для довідок: 0679811567, ел. пошта: solonkarada@gmail .com.
Зауваження та пропозиції громадськості до вищезгаданих проєктів подаються у письмовій формі до 10 січня 2022 року включно до ЦНАП Солонківської сільської ради. Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил. 
Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.


Записка ДПТ

Звіт СЕО

Графічні матеріали ДПТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано