Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись громадські слухання щодо проєкту бюджету Солонківської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік

Дата: 16.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 5142

14 грудня в приміщенні народного дому с. Солонка відбулись громадські слухання щодо проєкту бюджету Солонківської об’єднаної територіальної громади на 2022 рік. 

За результатами слухань вирішили: 

Визнати запропонований проект бюджету збалансованим, реальним до виконання. Оскільки він погоджений з відділами, старостами, є бюджетом розвитку громади. В ньому враховано першочергові інтереси кожного населеного пункту за наявності фінансової можливості протягом року.

 Доручити виконавчим органам Солонківської сільської ради (відповідно до їх повноважень) здійснити опрацювання  пропозицій учасників громадських слухань та врахувати їх у разі можливості в межах загального обсягу видатків. Якщо пропозиції потребують додаткового опрацювання та/або обсягу додаткових коштів з  бюджету Солонківської об’єднаної територіальної громади – залишити їх на контролі за умови доцільності при розподілі додаткового ресурсу бюджету на 2022 рік.

Оприлюднити цю резолюцію та інформацію за результатами громадських слухань на офіційному сайті Солонківської сільської ради.


Протокол



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано