Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги експортерів

Дата: 28.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 3556

Фото без опису З метою промоції регіону та допомоги суб’єктам господарювання у налагодженні нових контактів, виходу на зовнішні ринки сектор з питань підтримки експорту Львівської обласної державної адміністрації виступив з ініціативою розширення каталогу «Експортний потенціал Львівщини».

 Каталог «Експортний потенціал Львівщини» покращить можливість доступу підприємств Львівщини на зовнішні ринки, оскільки буде поширюватися через дипломатичні представництва та інституції іноземних держав, а також презентуватися на міжнародних економічних форумах, ярмарках та виставках. Враховуючи викладене, просимо інформувати в установленому порядку зацікавлені вітчизняні підприємства щодо можливості висвітлення інформації про профіль підприємств в каталозі «Експортний потенціал Львівщини».

 Для цього потрібно надати інформацію про профіль підприємства згідно форми, а також надати фотографії логотипу підприємства та продукції. Розміщення інформації про експортно-орієнтоване підприємство в каталозі відбувається на безоплатній основі. Заповнену форму щодо представлення продукції підприємства в каталозі, просимо надіслати на електронну пошту сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики облдержадміністрації exportservice.loda@gmail.com до 31.01.2022. 

 Підприємства, які не подадуть вчасно інформацію з технічних причин не зможуть бути включені до каталогу. За більш детальною інформацією просимо звертатись у сектор з питань підтримки експорту управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації за тел.: (032) 261-27-13 та моб.тел.: (068) 143-04-42.

Попереднє видання каталогу 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано