Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Компенсація витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Дата: 06.04.2022 10:11
Кількість переглядів: 1697

Фото без опису Шановні мешканці Солонківської громади!

Ви можете отримати компенсацію, якщо безкоштовно прийняли у свої домівки внутрішньо переміщених осіб з території, на якій проводяться бойові дії (яка визначена в переліку затвердженому розпорядженням КМУ від 6 березня 2022 року № 204; Відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 «Про введення воєнного стану в Україні»).

? Для отримання цих коштів власник житла має внести відомості щодо житлових приміщень свого будинку до вебресурсу «Прихисток» (https://prykhystok.gov.ua), а на наступний день звернутись у соціальний відділ Солонківської сільської ради з документами:

???? заява; ???? паспорт громадянина України; ???? ідентифікаційний номер; ???? свідоцтво про право власності на будинок; ???? останні проплачені квитанції за комунальні послуги; ???? банківські реквізити власника житла (Ощадбанк); ???? документи, які засвідчують внутрішньо переміщених осіб, що у них проживають (паспорт, ідентифікаційний номер, довідка вимушено переміщеної особи).

Якщо власник житла через певні причини не може особисто подати заяву, то це може зробити за нього особа, яка має нотаріальну довіреність від власника житла.

Після внесення даних у вебресурс «Прихисток», проведення необхідних перевірок та проходження механізму надання компенсації вам будуть нараховані кошти.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном:

0677814614 Леся Богун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано