Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 червня відбудеться 33 позачергова сесія Солонківської сільської ради

Дата: 30.05.2022 14:09
Кількість переглядів: 1484

Фото без опису 03 червня о 16:00 в приміщенні народного дому с. Солонка відбудеться 33 позачергова сесія Солонківської сільської ради.

 

Порядок денний:

  1. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Положення про надання одноразової грошової матеріальної  допомоги громадянам,  які  зареєстровані в населених пунктах Солонківської сільської ради та проведення екскурсій , урочистих заходів для членів сімей та дітей учасників АТО, членів сімей та дітей загиблих у Революції Гідності, членів сімей та дітей загиблих в АТО , членів сімей та дітей  добровольців АТО, членів сімей та дітей  багатодітних сімей, членів сімей та дітей  прийомних сімей, членів сімей та дітей  опікунських сімей ,  членів сімей та дітей   малозабезпечених сімей, членів сімей та дітей з особливими потребами, членів сімей та дітей   батьків з інвалідністю , членів сімей та дітей з сімей, які  перебувають у складних життєвих обставинах; виділення подарункових наборів (солодощів) дітям   учасників АТО (ООС) , дітям   Героїв Небесної Сотні , дітям загиблих в АТО (ООС), дітям  добровольців АТО, дітям з  багатодітних сімей, дітям з прийомних сімей, дітям з опікунських сімей , дітям з малозабезпечених сімей, дітям з особливими потребами,  дітям батьків з інвалідністю, дітям, сім’ї  яких  перебувають у складних життєвих обставинах, осіб призваних під час воєнного стану
  2. Про затвердження розпорядження  сільського голови №24-04/1 від  24.05.2022 року  «Про преміювання працівників апарату сільської ради»
  3. Про внесення змін до структури  апарату управління Солонківської сільської ради
  4. Різне.

Регламент 5 хв по кожному з питань. Загальний час 20 хв.


Проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано