Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення (слухання)

Дата: 03.08.2022 12:31
Кількість переглядів: 428

Фото без описуІнформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення (слухання) проєктів рішень

щодо припинення шляхом ліквідації закладів освіти

Солонківської  сільської ради

 

 

1. Найменування організатора громадського обговорення – Солонківська сільська рада.

2. Мета: врахування думки жителів Солонківської територіальної громади щодо припинення юридичної особи шляхом ліквідації, таких закладів освіти:

- Про ліквідацію Раковецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Пустомитівського району Львівської області;

- Про ліквідацію Загір’янського закладу загальної середньої освіти І ступеня Солонківської сільської ради Львівської області;

- Про ліквідацію Селиської загальноосвітньої школи І ступеня Пустомитівського району Львівської області.

Керуючись статтею 104 Цивільного кодексу України, відповідно до ст. 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу загальної середньої освіти приймає його засновник (засновники). Реорганізація і ліквідація закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проєкту відповідного рішення засновника.

Мережа закладів загальної середньої освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади та/або суспільства. Аналізуючи  рівень матеріально-технічного забезпечення та кадрового потенціалу закладів освіти, вивчивши стан впровадження профільної середньої освіти у закладах освіти та якість надання освітніх послуг, прогнозуючи  витрати на зміцнення матеріально-технічної бази опорних закладів освіти та їх філій, створення в них нового освітнього простору, придбання шкільних автобусів з метою організації підвезення здобувачів освіти і педагогічних працівників до місця навчання, роботи та до місця проживання, введення у разі потреби додаткових посад педагогічних працівників, створення безперешкодного (безбар’єрного) середовища для осіб з особливими освітніми потребами, рівень забезпечення кваліфікованими педагогічними кадрами, наявність сучасної матеріально-технічної бази (належним чином обладнаних спортивних об’єктів, кабінетів природничо-математичного та іншого спрямування, лабораторій, навчальних майстерень, комп’ютерного і мультимедійного обладнання, швидкісного доступу до Інтернету тощо); укомплектування бібліотечного фонду підручниками, науково-методичною, художньою та довідковою літературою, наявність та зручність автомобільних доріг з твердим покриттям для забезпечення безпечного підвезення здобувачів освіти і педагогічних працівників до місця навчання, роботи та місця проживання виникла потреба в припиненні шляхом ліквідації Раковецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Пустомитівського району Львівської області, Загір’янського закладу загальної середньої освіти І ступеня Солонківської сільської ради Львівської області, Селиської загальноосвітньої школи І ступеня Пустомитівського району Львівської області.

3. Суб’єкт, що виніс пропозицію щодо припинення шляхом   ліквідації закладів освіти - відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ.

4. Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: 81131, Львівська обл, Львівський р-н, с. Солонка, вул. Центральна, 3 (відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ), електронна адреса: sol_osvita@ukr.net, Контактна особа - ЖИДАЧЕК А.Б.– заступник начальника відділу (Конт. тел.:0673408530) 

5. Громадські слухання,  щодо припинення юридичної особи Раковецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Пустомитівського району Львівської області  шляхом ліквідації  відбудуться 2 вересня 2022 року об 10:00 год. за адресою: с. Раковець, (адміністративне приміщення старостинського округу);

Громадські слухання,  щодо припинення юридичної особи Загір’янського закладу загальної середньої освіти І ступеня Солонківської сільської ради Львівської області шляхом ліквідації  відбудуться 2 вересня 2022 року об 12:00 год. за адресою: с.Загір’я,  (примішення народного дому);

Громадські слухання,  щодо припинення юридичної особи Селиської загальноосвітньої школи І ступеня Пустомитівського району Львівської області шляхом ліквідації  відбудуться 2 вересня 2022 року об 14:00 год. за адресою: с. Селисько,  (біля школи).

6. Усі пропозиції, зауваження та рекомендації приймаються щодо питання, яке виноситься на громадські слухання, від жителів громади в усній, письмовій та електронній формі до 18:00 год. 31 серпня 2022 року.

7. Формат проведення громадського обговорення:

Громадські слухання провести з дотриманням Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та протиепідемічних умов з участю мешканців громади, реєстрація місця проживання яких підтверджено відповідними документами.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на офіційному сайті Солонківської сільської ради у строки, передбачені чинним законодавством.

 

Проєкти рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано