Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16-17 вересня запрошуємо мешканців долучитись до Всесвітнього дня прибирання

Дата: 14.09.2022 12:46
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

Згідно з розпорядженням сільського голови №111-01 від 13.09.2022 Щодо проведення щорічної міжнародної екологічної акції Всесвітнього дня прибирання, запрошуємо мешканців долучитись 16-17 вересня до прибирання біля своїх будинків, присадибних ділянок, у місцях відпочинку та ін.

? Організовуйтесь у вуличні, квартальні та інші колективи. Кожен охочий зможе з 10:00 до 12:00 год зробити цей світ трішки чистішим ??

?Метою акції є формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

Формати участі будуть різними в залежності від географічного розташування та безпеки:

??Цифрове прибирання. Видалення зайвої інформації з гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет ресурсів, що дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу – реєстрація результатів на сайті letsdoitukraine.org/digitalcleanup.

??Колективні прибирання на території установ, організацій.

??Традиційні прибирання допускаються виключно на рекомендованих локаціях органами місцевого самоврядування.

??Формування Національної мапи пунктів прийому вторинної сировини recyclingpoints.org «Знайди, сортуй, здавай» сортування вторинної сировини та відправка на переробку.

??Розбір завалів.

Українців закордоном також запрошуємо долучитись до міжнародної події, подякувавши таким чином приймаючим містам та підтримавши своє рідне місто навіть на відстані.

??Результати участі кожного у Всесвітньому дні прибирання можна зареєструвати за посиланням до 25 вересня 2022 року включно https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18

Let's do it, Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано