Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадські слухання. Детальний план території с. Малечковичі

Дата: 25.01.2023 12:18
Кількість переглядів: 145

Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – детальний план території в с. Малечковичі Львівського району Львівської області.


     Замовник: Солонківська сільська рада. Рішення про розроблення проекту містобудівної документації: № 1594 від 25.10.2018. - Солонківська сільська рада
     Дата, час і місце проведення громадських слухань: 27 лютого 2023р, 15:00 за адресою: Львівська область, Львівський район, с. Солонка, вул. Центральна, 3.
     Ознайомитись з проектом детального плану території в с. Малечковичі Львівського району Львівської області, можна в приміщенні сільської ради в робочий час. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – виконавчий комітет Солонківської сільської ради.
     Пропозиції та зауваження щодо детального плану території в с. Малечковичі Львівського району Львівської області приймаються в місячний термін з дня опублікування оголошення на адресу сільської ради: індекс 81131, с.Солонка, вул. Центральна, 3, Львівського району Львівської області.
     Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати особи визначені «Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» затвердженої Постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.
     Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.
     Пропозиції, подані особами не визначеними «Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», або подані після  встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.


Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано