Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про початок підготовки аналітичного звіту

Дата: 14.03.2023 14:13
Кількість переглядів: 255

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПІДГОТОВКИ АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ

Беручи до уваги Наказ "Про затвердження Порядку проведення містобудівного моніторингу", затвердженого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 № 170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та території України від 14 грудня 2021 року №333), Солонківська сільська рада повідомляє про початок формування аналітичного звіту для проведення містобудівного моніторингу, що здійснюватиметься на території Солонківської сільської ради з метою обгрунтування необхідності внесення змін до містобудівної документації населених пунктів Солонківської територіальної громади.

Пропозиції приймаються з врахуванням “Порядку проведення містобудівного моніторингу“ до Солонківської сільської ради за адресою: 81131, вул. Центральна, 3, в с. Солонка Львівського району Львівської області з понеділка по п'ятницю з 08-00 по 17-00 год, а також на електронну адресу відділу архітектури та містобудування Солонківської сільської ради architect.solonka@gmail.com.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано