Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І Спартакіада Солонківської ОТГ

Дата: 21.02.2018 19:56
Кількість переглядів: 1219

Фото без опису

        18 лютого на території Солонківської  ОТГ відбулося грандіозне спортивне свято - І Спартакіада Солонківської ОТГ. Як завжди, Солонка виправдала своє звання «Найспортивніше село України”. Зусиль було докладено чимало, але й результати перевершили всі сподівання: свято вразило своєю масштабністю та великою кількістю учасників, які розділили піднесений настрій спортивної феєріі.

        Організатори свята – новостворене Солонківське ОТГ на чолі з головою ОТГ Ткачуком В.В. Наш голова Віталій Васильович завжди приділяв велику увагу розвитку спорту на селі, адже спорт – це здоров'я, - вважає він, - здорові люди – здорова, успішна держава. На урочистому відкриті Спартакіади були присутні голова Солонківської ОТГ  Ткачук В.В.,начальник відділу освіти,культури,туризму, молоді та спорту Середа В.Б.,заступники керівника відділу освіти,культури,туризму,молоді та спорту –Цимбаліста Н.М., Ткачук О.М.,директор Солонківської  ЗОШ І-ІІІ ст. Кіт В.В.,староста села Зубри Бучок А.С.,староста с. Поршна Баркит Б.В.

         Ткачук В.В. привітав учасників і вболівальників Спартакіади та запевнив,що подібні заходи неодноразово відбувалися в с. Солонка , і надалі будуть відбуватися на території новоствореної ОТГ, оскільки дуже важливо залучати молодь, яка творитиме наш завтрашній день до здорового та активного способу життя.

         Середа В.Б. відмітила важливість спортивного дійства для людей різних вікових категорій,окрім того, це приємна можливість з користю провести вихідний день, адже фізкультура і спорт, в якій покликані сприяти подоланню шкідливих звичок, утвердженню здорового способу життя, повинні міцно і назавжди увійти у життя кожної сім’ї, кожної людини, особливо дітей.

          За словами  Кота В.В. в Солонці,Зубрі постійно приділяли багато уваги спорту. Солончани не раз дивували своїми спортивними досягненнями. От  і зараз ми можемо привітати випускника Солонківської ЗОШ Семенюка Юрія, який став чемпіоном кубка України з волейболу.

          Після урочистої частини у кожному спортивному куточку Солонки і навіть Зубри відбувся окремий спортивний поєдинок де дорослі і діти боролись за першість у змаганнях з футболу,волейболу,настільного тенісу,шашки,шахи,доміно.

   

 

Вид спорту

Місце

Село

Дорослі

 

Шашки

1

Солонка

Опока Ігор

Шашки

2

Солонка

Гук Мирослав

Шашки

3

Солонка

Рик Ярослав

 

 

 

Школярі

Шашки

1

Солонка

Шиманський Андрій

Шашки

2

Солонка

Синичак Юра

Шашки

3

Солонка

Пшик Влад

Шахи

1

Солонка

Хрущак Роман

Шахи

2

Солонка

Ключник Назар

Шахи

3

Солонка

Хрущак Ярина

 

 

 

Дорослі

Шахи

1

Солонка

Андріїв Юра

Шахи

2

Солонка

Тріска Олег

Шахи

3

Солонка

Качмарик

Настільний теніс

 

 

Дорослі

 

1

Солонка

Окопний Володимир

 

2

Солонка

Корчук Орест

 

3

Малечковичі

Ших Богдан

 

 

 

Школярі

 

1

Солонка

Дубик Юра

 

2

Солонка

Зубрицький Тарас

 

3

Солонка

Руденко Марта

Доміно

1

Солонка

Юркевич Степан

Штогрин Володимир

 

2

Солонка

Васильків Михайло

Цимбала Орест

 

3

Солонка

Дибик Михайло

Пирч Сергій

Футбол

1

Поршна

 

 

2

Хоросно

 

 

3

Хоросно

 

Волейбол

1

Ковирі

 

 

2

Солонка

 

 

3

Зубра

 

 

 Після завершення змагань переможці були нагороджені медалями та солодощами. Цікавими подарунками були нагородженні і найстарший  учасник Спартакіади Штогрин В.І. та наймолодші спортсмени солончани - Зубрицький Тарас, Пшик Владислав.

          Та на цьому свято не закінчилось – ще учасники змагалися, а всі охочі могли поласувати свіжими канапками, та запашним приготовленим на вогні бограчем.

          Після вручення нагород прозвучали слова подяки капітана волейбольної команди с. Ковирі Боднар Галини. Вона подякувала Солонківському голові ОТГ Ткачуку В.В. за підтримку, розуміння, допомогу. Переможці, - заявила вона, - всі, без винятку спортсмени – мужні, витривалі,цілеспрямовані, що живуть повноцінним життям, як і належить кожному українцю.

 

Фотозвіт І Спартакіади Солонківської ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано