Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2019»

Дата: 29.01.2020 15:42
Кількість переглядів: 444

Фото без опису Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» – це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі, який цього року буде проходити вже 13-й раз поспіль. Конкурс є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою «Ангелом добра».

У жовтні 2019 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019». Цьогоріч переможців визначатимуть в 17-ти основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2020 року у Києві.

Традиційно, окрім загальнонаціонального конкурсу, проходять і його регіональні етапи. У Львівській області партнером Асоціації благодійників України у співорганізації регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» протягом багатьох років вистепає ГО «Центр ділового партнерства». Благодійників Львівської області нагороджуватимуть як на загальнонаціональному конкурсі, так і окремо на регіональному конкурсі.

До Наглядової ради конкурсу входять: голова Наглядової ради Анжеліка Рудницька (співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка), Сергій Фоменко (лідер гурту «Мандри»), Іван Малкович (директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»), Ірма Вітовська-Ванца (акторка, волонтерка), Тарас Тополя (фронтмен гурту «Антитіла»), Оксана Білозір (народна артистка України, волонтерка), Іванна Климпуш-Цинцадзе (Голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу). Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей».

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі  «Благодійна Україна – 2019» – 1 березня 2020 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті:  www.blagoukraine.org та на офіційному сайті конкурсу:  http://blagoukraine.org/, або в Оргкомітеті конкурсу за тел. (067) 16-404-11, електронна пошта:  konkurs.blago@gmail.com.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано