Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 02.06.2021 15:07
Кількість переглядів: 371

 

Фото без опису

Виконавчий комітет Солонківської сільської ради повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (далі - Заява) документів державного планування «Стратегія Сталого розвитку Солонківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2019-2027 роки» (актуалізована у 2021 році) (далі - ДДП).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП -  Солонківська сільська рада.

Дата початку процедури громадського обговорення 10 червня 2021 р.  Термін процедури громадського обговорення – 15 днів від дати початку,  тобто з 10.06.2021 по 25.06.2021.

Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій.

Орган, від якого можна отримати інформацію про проект документу державного планування та екологічну інформацію, у тому числі пов’язану зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування  - Солонківська сільська рада.

Із Заявою можливо ознайомитися ТУТ - а також у приміщенні Солонківської сільської ради, 81131, Львівська обл., Львівський р-н, с. Солонка, вул. Центральна, 3, Відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці

Орган, до якого подаються зауваження - Солонківська сільська рада, 81131, Львівська обл., Львівський р-н, с. Солонка, вул. Центральна, 3, Відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці, е-mail: ver.solonka.otg@gmail.com

Строки подання зауважень і пропозицій – 15 днів з дати оприлюднення, тобто з 10.06.2021 по 25.06.2021.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА та Солонківська сільська рада.

 

Необхідність проведення транскордонних консультацій відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано