Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Правова допомога

01 Березня, 2021 р., 09:23
Погіршення матеріального стану, зменшення соціального забезпечення, безробіття – це кризові явища в економіці нашої країни. Переоцінюючи власні можливості, громадяни масово укладають кредитні договори на купівлю комп’ютерної та побутової техніки, квартир, будинків, автомобілів тощо, хоча не завжди можуть вчасно та в повному обсязі виплачувати відсотки та суму боргу. На сьогодні досить актуальним є проблема невиконання кредитних зобов’язань клієнтами банків.
01 Березня, 2021 р., 09:16
КРОК 1 Визначтеся з терміном кредиту Від цілі кредиту залежить його термін. Великі цілі (нерухомість чи авто) вимагають більшої суми грошей, відповідно вам доведеться довше його виплачувати. Зазвичай такі кредити вигідніші, ніж нецільовий споживчий кредит. Адже банк отримує заставу, відповідно ризики кредитора нижчі. Нецільовий споживчий кредит надається на будь-які цілі, однак зазвичай відсоткова ставка за таким кредитом буде вищою, ніж за цільовим.
17 Лютого, 2021 р., 10:54
 Коли ми користуємося банківськими картками, беремо кредити, відкриваємо депозитні рахунки, купуємо товари на виплат, переказуємо гроші – ми стаємо споживачами фінансових послуг. Часто у людей виникають проблеми з банками та іншими фінансовими установами, з чим вони звертаються до фахівців системи безоплатної правової допомоги. Цього тижня система БПД у співпраці з Національним банком України проводить правопросвітницький тиждень на тему «Захист прав споживачів фінансових послуг».
17 Лютого, 2021 р., 10:52
15 вересня 2020 року Верховна Рада України прийняла Закон України № 891-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій» (далі – Закон). Таке рішення парламенту спричинене по суті стрімким зростанням попиту на мікрокредитування, а також необхідністю унормування цієї сфери правовідносин та підвищення якості системи кредитних історій фізичних осіб. Адже останнім часом все більше громадян мали чимало проблем через те, що вимоги до розкриття інформації не поширювалися на так звані мікрокредити.
11 Лютого, 2021 р., 09:39
Яка відповідальність передбачена для власника собаки?
05 Лютого, 2021 р., 10:07
Батьки зобов'язані утримувати дітей до їх повноліття але й також існує й обовязок, повнолітніх дітей піклуватися про своїх непрацездатних батьків, зокрема такий обовязок закріплено в ст.51 Конституції України.
05 Лютого, 2021 р., 10:05
Користувачі та власники земельних ділянок, а також власники земельних часток (паїв), за податковим законодавством з дня виникнення права власності або права користування земельною ділянкою повинні сплачувати плату за землю. Суми земельного податку нараховують контролюючі органи.
25 Січня, 2021 р., 09:28
Додаткова відпустка працівникам з дітьми може надаватися щорічно, тобто відпустка на дітей надається не зa відпрацьований робочий рік, а за календарний рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано