Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цивільний захист

30 Червня, 2021 р., 11:08
Напередодні чудового літнього народного свята “Івана Купала,” під час якого заплановано проведення багатьох заходів та розважальних програм на водних об’єктах із залученням великої кількості населення, до Вас звертається департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної держадміністрації з нагадуванням про необхідність дотримання правил безпеки на воді.
15 Червня, 2021 р., 10:50
  Відповідно до розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 28 травня 2021 року No 436/0/5-21 “Щодо проведення позапланової комплексної перевірки технічного стану системи централізованого оповіщення цивільного захисту області” буде проводитися позапланова перевірка технічних засобів оповіщення населення області з практичним увімкненням електросирен та доведенням повідомлень цивільного захисту.  На території Солонківської громади оповіщення здійснюватиметься через наявне мобільне гучномовне обладнання, встановлене на автомобілях офіцерів поліції громади.
24 Лютого, 2021 р., 17:16
Шановна громадо!
17 Лютого, 2021 р., 12:49
Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель масово утворюються крижані бурульки. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до травмування людини але й до загибелі. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари знаходяться упритул до будинків.
10 Вересня, 2020 р., 11:35
 Розпочався сезон збору врожаю, відповідно знову виникають випадки спалювання сухої рослинності та її залишків. Це завдає шкоди довкіллю та здоров’ю людей, а також може перерости у неконтрольоване горіння, загрожувати знищенню будівель та споруд житлового фонду. Солонківська сільська рада попереджає громадян, що заборонено спалювання сухої рослинності та/або будь-якого сміття.
20 Липня, 2020 р., 11:53
 У зв’язку з настанням пожежонебезпечного періоду звертаємось щодо недопущення   випалювання  сухої  природної  рослинності та дотримання необхідних правил поведінки під час перебування у лісових масивах, природних екосистемах тощо. 
06 Липня, 2020 р., 11:19
Шановні Краяни !

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано