Солонківська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ архітектури та містобудування

09 Листопада, 2023 р., 10:54
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території на вул. Центральна, 100 в с. Хоросно Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.
09 Листопада, 2023 р., 10:51
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території на вул. Центральна 10-Б в с. Хоросно Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.
20 Жовтня, 2023 р., 14:20
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиці Щаслива  в с. Липники Львівського району Львівської області.
29 Вересня, 2023 р., 12:23
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиці Хмельницького Б. в с. Зубра Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.
27 Вересня, 2023 р., 11:54
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в с. Малечковичі Львівського району Львівської області (кадастровий номер 4623686600:02:001:0625)             Замовник: Солонківська сільська рада.
22 Вересня, 2023 р., 13:13
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території для обслуговування народного дому с. Вовків Львівського району Львівської області.
22 Вересня, 2023 р., 11:06
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території для обслуговування народного дому с. Товщів Львівського району Львівської області.
21 Вересня, 2023 р., 16:18
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вул. Поперечна в с. Поршна Львівського району Львівської області.
21 Вересня, 2023 р., 16:11
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиць Центральна та Андрія Чайковського в с. Малечковичі Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.
19 Вересня, 2023 р., 15:24
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території земельної ділянки в с. Кугаїв Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано