Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ архітектури та містобудування

07 Серпня, 2023 р., 09:25
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиць Сагайдачного та Лесі Українки в с. Зубра Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.
27 Липня, 2023 р., 11:57
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в с. Жирівка Львівського району Львівської області за межами населеного пункту.
20 Липня, 2023 р., 16:39
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиць Поперечна та Ковирська в с. Поршна Львівського району Львівської області.
14 Липня, 2023 р., 16:00
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –Внесення змін до детального плану території в межах вулиці Рубчака  в с. Солонка Пустомитівського району Львівської області, затвердженого рішенням №1874 від 30.08.2021р.
13 Липня, 2023 р., 16:49
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вул. Шевченка в с. Поршна Львівського району Львівської області.
10 Липня, 2023 р., 12:18
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вул. Польова в с. Жирівка Львівського району Львівської області.
10 Липня, 2023 р., 10:31
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території біля вулиці Стрийська в с. Солонка Львівського району Львівської області.
07 Липня, 2023 р., 10:24
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вул. Лісна в с. Зубра Львівського району Львівської області.            
29 Червня, 2023 р., 15:34
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вулиці Дорошенка в с. Зубра Львівського району Львівської області.             Замовник: Солонківська сільська рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано