Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ архітектури та містобудування

25 Січня, 2023 р., 12:35
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – детальний план території в межах земельної ділянки кадастровий номер 4623681800:08:000:0425 на території Солонківської сільської ради Львівського району Львівської області.      Замовник: Солонківська сільська рада.
25 Січня, 2023 р., 12:29
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах с. Милятичі Пустомитівського району Львівської області.
25 Січня, 2023 р., 12:22
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – детальний план території від села Жирівка до села Зубра Львівського району Львівської області.
25 Січня, 2023 р., 12:18
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – детальний план території в с. Малечковичі Львівського району Львівської області.
17 Січня, 2023 р., 13:57
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах земельної ділянки, кадастровий номер 4623685600:04:002:0063, в с. Підтемне Львівського району Львівської області.
06 Січня, 2023 р., 10:24
Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) 1)    Детальний план території для реалізації проекту реконструкції автомобільної дороги загального користування державного значення М-06 Київ-Чоп км 556+600 – 563+700 на території Солонківської сільської ради Львівського району Львівської області. 2)    Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Солонківська сільська рада.     Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».     Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект». 3)    Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:     а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 13.01.23  по 13.02.23 р.;     б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень на поштову адресу: Солонківська сільська рада (81131, Львівська обл., Львівський р-н, с. Солонка, вул. Центральна, 3).     в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: громадські слухання проводяться у 30-ти денний термін громадського обговорення проекту. г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Солонківська сільська рада (81131, Львівська обл., Львівський р-н, с. Солонка, вул. Центральна, 3). Cтроки подання зауважень і пропозицій – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення. ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Солонківська сільська рада. 4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО : не передбачено.
02 Січня, 2023 р., 10:56
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації –детальний план території в межах вул. Сонячна та вул. Франка в с. Загір'я Львівського району Львівської області з метою будівництва та обслуговування дитячого та спортивного майданчиків.
30 Грудня, 2022 р., 12:16
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – про надання дозволу на розроблення детального плану території в межах с. Милятичі Пустомитівського району Львівської області.
30 Грудня, 2022 р., 12:09
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – щодо надання дозволу на розроблення детального плану території для розташування виробничо-складського комплексу на території Жирівської сільської ради за межами населених пунктів.
09 Грудня, 2022 р., 12:53
Солонківська сільська рада повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації – детальний план території в межах вулиць Зелена та Львівська в с. Солонка Львівського району Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано