Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Вересня, 2022 р., 15:13
Пустомитівська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє,  що фізична особа – платник податків за допомогою інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» може подати Заяву про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР на себе та/або своїх дітей за наявності свідоцтва про народження дитини, документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника) та інших документів, які підтверджують зміни таких даних.
27 Вересня, 2022 р., 09:32
 Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжує забезпечувати безперебійне постачання природного газу на більшості території України. Саме тому своєчасна оплата спожитих об’ємів вкрай важлива для повноцінного функціонування критично важливої інфраструктури.
23 Вересня, 2022 р., 18:20
26 вересня о 17:00 в приміщенні народного дому с. Солонка відбудеться 36 позачергова сесія Солонківської сільської ради
23 Вересня, 2022 р., 09:48
 Завдяки сервісу податкової служби  «InfoTAX» платники податків мають можливість дистанційно отримувати інформацію  про себе, яка є в розпорядженні органу ДПС: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків, виникнення податкового боргу, інформацію СЕА ПДВ тощо.
29 Серпня, 2022 р., 16:40
 Львівська обласна рада підготувала Концепцію соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану і стратегічних напрямів економічного відродження на післявоєнний період. Документ містить пропозиції, рекомендації і напрацювання про те, що необхідно робити сьогодні, у воєнний час, і на чому варто зосередитися після війни. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано