Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2022 р., 10:15
Просимо долучитись до благодійного збору книг для українців, що вимушено покинули дім через війну.
20 Жовтня, 2022 р., 09:53
У зв’язку зі збройною агресією російської федерації, обстрілами та виведенням з ладу енергетичного обладнання України (та Львівщини зокрема), з метою збалансування об’єднаної електроенергетичної системи та запобіганню масштабним вимкненням електричної енергії, просимо мешканців та підприємців вжити невідкладних заходів щодо економії електроенергії на території громади, зокрема:
12 Жовтня, 2022 р., 09:30
Екологічний конкурс присвячений Всесвітньому дню вторинної переробки сировини.
06 Жовтня, 2022 р., 16:14
Львівські енергетики запрошують приєднатись до свого колективу. Це шанс для усіх, зокрема для внутрішньо переміщених людей, отримати місце праці у надійного роботодавця зі стабільною виплатою зарплати, а також продовжити чи розпочати свою кар’єру в енергетиці.
04 Жовтня, 2022 р., 14:44
У зв’язку з оголошенням воєнного стану із травня цього року змінилися критерії пошуку місця праці для зареєстрованих безробітних та осіб, котрі шукають роботу через службу зайнятості.
30 Вересня, 2022 р., 09:27
За результатами п’ятьох етапів оцінки бізнес-планів учасників урядової програми «єРобота», що спрямована на розвиток або започаткування власної справи, тобто від липня й до тепер, Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 100 заявникам, документи яких розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано