Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2023 р., 15:29
 Cтартував спільний проєкт Міністерства у справах ветеранів України та Червоного Хреста України з підтримки ветеранів війни, які отримали інвалідність І або ІІ групи внаслідок війни.
21 Лютого, 2023 р., 14:35
Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний молодіжний центр» - (надалі ЛОМЦ) спільно з Управлінням молоді та спорту організовує для громадських організацій Львівщини практичний тренінг по роботі з залученням коштів Європейського молодіжного фонду (EYF). Метою тренінгу є сприяння участі громадських організацій Львівщини у залученні грантів фінансування молодіжних проектів. 
21 Лютого, 2023 р., 09:42
З приходом теплих весняних днів у наших лісах з'являються тендітні первістки оновленої землі – первоцвіти. Це безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса лісів.
06 Лютого, 2023 р., 17:14
10 лютого о 16:00 в приміщенні народного дому с. Солонка відбудеться 42 чергова сесія Солонківської сільської ради.
06 Лютого, 2023 р., 12:43
Опитування для жителів Львівщини запустили задля покращення роботи структурних підрозділів Львівська ОВА. Зокрема, це стосується роботи у військовій, соціальній, культурній сферах, а також цивільного захисту, економіки та бізнесу.
03 Лютого, 2023 р., 15:17
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології України по території Львівської області та місту Львову 04 лютого значний мокрий сніг та сніг, по півдню території сильний сніг. Подекуди налипання мокрого снігу, пориви вітру 15 – 20 м/с (західний з переходом на північний), хуртовини. На дорогах ожеледиця.
26 Січня, 2023 р., 14:40
 Відтепер для зручності співпраці та комунікації наших мешканців із Солонківською сільською радою за відділами будуть закріплені мобільні номери. Куди у разі необхідності ви зможете звернутися телефоном:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано