Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Травня, 2023 р., 12:21
 Міністерство культури та інформаційної політики України разом з Центром стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки та Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України підготувало ряд інформаційних матеріалів для підвищення рівня обізнаності громадян в питаннях кібербезпеки.
24 Травня, 2023 р., 08:59
Розпочалася реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік (далі – Програма), яка затверджена розпорядженням від 27.02.2023 №93/0/5-23ВА. Програма працює через два інструменти: - надання безповоротної фінансової допомоги підприємствам, що здійснили переміщення та реєстрацію на територію Львівської області; - ваучерна підтримка бізнесу.
16 Травня, 2023 р., 12:01
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
16 Травня, 2023 р., 11:43
Сьогодні в Інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Під час повномасштабної війни платіжне шахрайство не зникло, навпаки спостерігалося збільшення проявів кібершахрайства та кіберзлочинності. Найпопулярнішим методом шахрайства з платіжними картками в Україні, як і у світі, традиційно залишається соціальна інженерія. Найпоширеніші схеми, які використовують шахраї в інтернеті та як уберегти себе і близьких читайте далі:
16 Травня, 2023 р., 11:37
 В умовах повномасштабного вторгнення рф питання безпеки в інтернеті є особливо актуальним, адже ворог атакує на усіх фронтах, зокрема – на віртуальному.
12 Травня, 2023 р., 14:17
Відтепер учні Солонківського та Зубрянського ліцеїв матимуть змогу вивчати 3-D моделювання. У навчальних закладах відкрили спеціалізовані класи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано