Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2022 р., 10:11
Шановні мешканці Солонківської громади!
05 Квітня, 2022 р., 11:10
 Для тих хто потребує евакуації або надання екстреної гуманітарної допомоги у зонах бойових дій і на територіях, які перебувають під окупацією запрацював телеграм бот @Evacuation2022_bot.
01 Квітня, 2022 р., 17:54
Волонтери ІТ-спільноти України створили сервіс пошуку безкоштовного житла у безпечних містах України та за кордоном та презентують його за підтримки Міністерства розвитку громад та територій разом з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.
25 Березня, 2022 р., 13:55
 Кабінет Міністрів України ухвалив Постанову від 19 березня 2022 року №334 “Деякі питання реєстрації, перереєстрації безробітних  та ведення обліку осіб, які шукають роботу, нарахування та виплати допомоги по безробіттю на період дії воєнного стану ”.
24 Березня, 2022 р., 17:49
 Офіс Генерального прокурора продовжує виконувати координаційну роль і в умовах воєнного стану. Ми об’єднуємо зусилля правоохоронців, експертів, представників громадських, міжнародних організацій, ЗМІ, журналістів і всіх, хто хоче допомогти й фіксує вбивства мирних громадян та інші міжнародні злочини Російської Федерації на нашій землі.
24 Березня, 2022 р., 10:32
Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України опрацьовуються питання щодо можливості організації виробництва товарів, виконання робіт та надання послуг оборонного призначення та забезпечення переміщення виробничих потужностей суб'єктів господарювання з територій, де є загроза ведення бойових дій, на безпечні території.
24 Березня, 2022 р., 09:51
В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано